[...] /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/6c70cc7b07774518b1fcf1428b64b02c.png 04.07 - DZIEŃ 110 DNT Dieta: +suplementy: tran +płyny: woda, czarna kawa +warzywa: surowa marchew, pomidory, przecier pomidorowy, brukselka Nie miałam neta, więc policzyłam i zapisałam wartości na kartce, której nie mam teraz przy sobie ;-). Wszystko znam na pamięć, więc zachowałam [...]
REDUKCJA DZIEŃ 17 Siemanko - 15.03.2017 TRENING PLECY CIĘŻKO Trening konkretny, zaj**iste czucie mięśniowe, czuje że core dostał w p***ę, bo większość serii robiłem bez pasa. Samopoczucie co raz lepsze, waga spada a ja dokładam w bojach, dzisiaj do martwego dołożyłem 10kg i 2 ruchy8-) Sylwetka coś tam zaczyna się wyostrzać, zobaczymy jak pojadę [...]
REDUKCJA DZIEŃ 18 Siemanko - 16.03.2017 Wypiska z wczoraj: Waga na czczo 102kg czyli od początku poleciało 7kg, ale wydaje mi się że zaczynam już gęstnieć więc mam nadzieje że wszystko zmierza w dobrym kierunku :-)) KLATA LEKKO + TRICEPS CIĘŻKO Trening co nie co zmieniony ze względu na to że w trisetach na klatkę pod koniec mocno czuje barki i [...]
[...] ketchupów lepiej nie kupuj :-P Jak masz wybór to bierz taki który ma najwięcej pomidorów na 100g i jak najmniej tych dodatków smakowych. Zawsze możesz sam zrobić. Wrzucasz przecier pomidorowy(najlepiej też samemu zrobić), seler, cebulę, (dobrym dodatkiem jest przecier z jabłek i papryka) Do smaku dodaje się cukier, sól, czosnek i przyprawy [...]
[...] można dostać bo strasznie mnie kusi podjadać. Niestety może to nie być łatwe bo póki co smakowało mi każde jakie miałem }:-( Dieta: 1: 80g owsiane + 3 jajka całe + ketchup 2: 250g kury + 1 jajko + 100g mąki pełnoziarnistej + przecier pomidorowy 3: 300g kury + 100g mąki pełnoziarnistej + przecier pomidorowy 4: ?g WPC (sporo, w okolicach 100g)
qrak12345 Mięso duszę w garze aż zmieni całe kolor, często mieszam, wrzucam cebulę, duszę aż odparuje sok z mięsa. Wlewam przecier pomidorowy, koncentrat pomidorowy, gorącą wodę. Przyprawiam: pieprz, kostka rosołowa, sos sojowy, papryka słodka, trochę przyprawy do mielonego mięsa. Duszę jeszcze 20-25min od zagotowania. Ilości, proporcje na [...]